Bespaar met zonnepanelen

Met zonnepanelen wek je zelf stroom op. En wat je niet verbruikt, geef je terug aan je energiebedrijf. Ook op bewolkte dagen wek je nog steeds energie op. Op die manier kun je tot 100% op je elektriciteitskosten besparen. Binnen 2 werkdagen een vrijblijvend advies op maat?

Ontvang een offerte
Vrouw op bank met ipad

De beste zonnepanelen voor jou

Onze A-merk zonnepanelen zijn onafhankelijk getest en van de hoogste kwaliteit. Wij adviseren welk type geschikt is voor jou en vervolgens plaatsen we de panelen. Je hebt alleen nog een omvormer nodig en dan ben je klaar!

Meest gekozen

Standaard zwarte panelen

NSP/URE 350 Wp

Volledig zwarte panelen met een hoge opbrengst van 350 Wp (wattpiek). Ideaal voor schuine daken. Met 12 jaar product- en 25 jaar vermogensgarantie.

Krachtig

Hoog vermogen panelen

NSP/URE 370 Wp

Zwarte panelen met een witte backsheet en een hoge opbrengst van 370 Wp (wattpiek). Ideaal voor platte daken. Met 12 jaar product- en 25 jaar vermogensgarantie.

Alles wat je moet weten

Het werkt eenvoudig

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Met een omvormer zorg je ervoor dat energie van de zon wordt omgevormd tot bruikbare stroom voor in je huis. Zo kun je meer dan 100% van je energieverbruik zelf opwekken. En wat je niet verbruikt, geef je terug aan je energiebedrijf. Wil je weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen en hoeveel je zelf kunt opwekken? Doe de check van Milieu Centraal. Want onafhankelijk advies vinden wij belangrijk.

Zonnepanelen_timelapse_installatie_schoon

Wek je eigen stroom op

De voordelen van zonnepanelen

  • Bespaar fors op je stroomrekening
  • Krijg tot 21% btw terug
  • Hogere woningwaarde
  • Slim je huis verduurzamen
Vraag gratis advies
Vrouw op stoel

Klantervaring: het verhaal van Rob Fritz

Slim opwekken

Hoeveel bespaar je?

Op een gemiddeld huis passen 12 zonnepanelen en dat levert je per jaar zo’n 3.600 – 4.800 kWh (kilowattuur) op. De stroom die je zelf opwekt, hoef je niet meer af te nemen van je energiemaatschappij. Zo bespaar je een hoop geld. Bij een stroomprijs van €0,21 per kWh bespaar je elk jaar opnieuw maar liefst €756,- tot €1.008,-. Jouw zonnepanelen heb je dan al in 7 jaar terugverdiend.

Met onze software maken we graag een berekening op afstand voor jou. Je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven!

Berekening-op-maat aanvragen
Gezin aan eettafel

We staan voor je klaar

Wil je weten wat zonnepanelen kosten in jouw situatie en hoeveel je daarmee bespaart? Of heb je een andere vraag? We helpen je graag verder.

Ontvang een offerte op maat Bel ons direct
medewerker

Combineer en bespaar nog meer

Nog meer energie besparen en daar bovenop extra korting op de aanschafprijs? Alleen bij Energie in Huis krijg je alle energiebesparende oplossingen voor je huis in één aanbod. Combineer bijvoorbeeld zonnepanelen met een warmtepomp. Dan verduurzaam je jouw huis nóg voordeliger.

Meer weten over interessante combinaties voor jou?

Vraag gratis advies
gezin in woonkamer op bank

Energiezuinig wonen voor elke portemonnee

Bespaarservice

Investeren of lenen? We helpen je met onze gratis bespaarservice. Daarnaast profiteer je van btw-teruggave op de aanschaf van zonnepanelen, die aanvraag regelen wij.
Echt iedereen kan zijn huis verduurzamen.

  • Hulp bij keuze financiering
  • Lage rente bij lening
  • Onafhankelijk advies
Advies over besparen
Gezin in woonkamer