Onze missie

Alle woningen in Nederland energiezuinig maken. Dat is onze missie. Dit doen we met zo’n 50 gedreven professionals die zich elke dag inzetten voor een schonere toekomst.

shama laura niels 3.jpg

Over wat wij doen

Onze duurzame oplossingen combineren we slim met subsidie en gunstige financiering. Daardoor wordt energiezuinig wonen voor iedereen eenvoudig én betaalbaar. Wij helpen je om jouw energierekening te verlagen met een gratis persoonlijk aanbod. Dat scheelt veel uitzoekwerk en je weet direct welke energiebesparende maatregelen interessant zijn voor jouw woning.

Gratis advies

Dit zijn wij

Ons team staat voor jou klaar

Jij wilt natuurlijk de beste service. Dat begrijpen wij en daarom staan wij voor jou klaar. Wij hebben alle expertise in huis voor jouw hulpvragen.

Anne is een van onze renewable energy consultants. Zij weet precies met welke oplossingen jij direct kunt beginnen met besparen. Anne: "Ik heb gekozen voor een baan met impact zodat ik mensen met een persoonlijk en kundig advies blij kan maken met een duurzamer huis.' 

Ook advies krijgen van Anne? 

 

 

Meld je aan voor een vrijblijvend adviesgesprek
Bedankt!

Hét duurzame energiebedrijf

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn in 2016 gestart met het verduurzamen van woningen en we zijn nog lang niet klaar! Wil je jouw professionele ontwikkeling een boost geven en meebouwen aan onze ambitieuze misse om alle woningen in Nederland energiezuinig te maken? Bekijk dan onze vacatures. 

Werken bij Energie in Huis
Wij zijn Energie in Huis

Hoe wij omgaan met het coronavirus

Het coronavirus heeft impact op ons allemaal. Ook bij Energie in Huis hebben we onze manier van werken aangepast. We komen nog steeds bij jou langs voor installatie en onderhoud, maar houden rekening met de nieuwe situatie. We zijn gewoon telefonisch bereikbaar voor vragen, advies en offerteaanvragen. Bekijk wat er hetzelfde blijft en wat er anders gaat dan normaal.

Een selectie van onze zakelijke partners

Wij werken samen verschillende organisaties om alle woningen in Nederland energiezuinig te maken

Eneco
DuurzaamBouwLoketLogo
WonenOpMaatLogo
HabekoWonen

Wij staan voor je klaar

Wil je ook starten met energie besparen of heb je een vraag? Wij helpen je graag verder.

Neem contact op Bel ons direct
Installateur